Referenties

Ik wilde jou bedanken voor de afgelopen maanden en de fijne gesprekken die we hebben gehad. Ik heb onze sessies als zeer prettig ervaren en voelde het heel fijn en vertrouwd om mijn toekomstige professionele invulling samen met jou te bespreken. Dankzij jou, de opdrachten en tips die jij mij tijdens onze sessies gaf heb ik mee rust en focus gekregen en heb ik mijn enthousiasme om straks na mijn verlof weer aan de slag te gaan teruggevonden.

Dewy van Banning

De coachingsgesprekken vanuit het NLD-traject zijn voor mij heel waardevol geweest. Zelfs naast andere ondersteuning, onder meer vanuit het UWV. Heel fijn dat de overheid een steentje bijdraagt in loopbaanontwikkeling en welzijn op werkgebied. Maar bovenal ben ik Carin heel dankvaar voor de inzichten, haar luisterend oor en warme persoonlijkheid. Ze gaf me nuttige en leuke opdrachten, zoals het maken van een vision board, goede tips om te netwerken en ze gaf me de juiste motivatie; de ene keer om het even rustig aan te doen, de andere keer moet volop leerzame activiteiten. Kortom, ook al is het traject maar 4 uur – omdat de afspraken verspreid over enkele maanden waren, heb ik in deze tijd grote stappen gezet, waar ik erg trots op ben. Dankjewel Carin!

Dorothy Vrielink

Ik heb Carin ervaren als een bekwame begeleider. Nuchter en eerlijk keek zij met mij mee naar mijn kwaliteiten en mogelijkheden. Flexibel bewoog ze met mij mee in mijn zoektocht. Carin gaf mij vertrouwen en de nodige informatie om verder te kunnen en uiteindelijk een baan te vinden. Haar warme persoonlijkheid en haar lichtheid heeft hier een belangrijke bijdrage aan geleverd.

Mariëlle Streun

Carin heeft me gecoacht op het moment dat ik net voor mezelf begon. Ze heeft dus een periode mee kunnen kijken in het proces. Carin gaf me handvaten en was mijn stok achter de deur. Ik heb Carin ervaren als een prettig en rustige persoonlijkheid. Ze is kritisch zonder mij als persoon af te vallen en bekijkt de situatie vanuit meerdere perspectieven. Perspectieven die ik soms nodig had om even ver te denken.

Marjolein Meijman, PMTvoorjou

Met een vraag over samenwerking binnen het secretaresseteam, waaraan ik leiding geef, startte ik een coaching traject met Carin. De eerste meeting legde Carin precies de echte vraag op tafel: “het draait niet om de samenwerking tussen de secretaresses maar hoe zit ik zelf in mijn werk”. Carin kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en vraagt door. Zo heb ik geleerd over mezelf. Carin is erin geslaagd om mij aan te sporen mij werkelijk mijn gedrag te laten veranderen. Ze hielp mijn ideeën smart te maken. De coaching ging stapje bij stapje op een prettige manier; met respect en ruimte voor mezelf. Na een half jaar zag ik de eerste veranderingen, dat gaf weer inspiratie om verder te gaan. De verandering kwam uit mezelf met een goede begeleiding en aansporing van Carin. Ik beveel coaching door Carin met behulp van Insights Discovery van harte aan iedereen aan.

Lisette Janse, afdelingssecretaris TU Delft

Het team jongerenwerk heeft afgelopen december van Carin een teamtraining gehad met Insights. De training was tevens de opening tijdens onze brainstormdag en bracht direct wat een brainstormdag nodig heeft. Er ontstond veel energie en inspiratie binnen ons team. We kwamen er individueel achter wie we zijn en waar iedereen in het team staat. Het vervolg van de sessie was gericht op het samenwerken met elkaar en hoe je elkaar daarvoor benaderd. Deze positieve vibe en leuke werkwijze bracht ons als team verder in de onderwerpen die na deze openingssessie op de agenda stonden. Naast deze dag hebben we er in de praktijk ook echt wat aan gehad. We zijn met het team aan het doorpakken en er in het nieuwe jaar direct mee aan de slag gegaan. Mooi om te zien en te ervaren dat we door de sessie ook daadwerkelijk als team resultaat behalen. Carin bedankt voor jou inspiratie en input en we plannen graag een vervolgsessie voor ons team.

Jaco Lemckert, Jongerenwerk Vitis Welzijn

Ik heb meerdere workshops Insights gedaan onder begeleiding van Carin Leenders. Het waren altijd leerzame, maar vooral ook leuke middagen. Samen met het team inzicht krijgen in elkaars drijfveren en kracht helpt in de samenwerking binnen een team. De ‘kleuren’ komen nog regelmatig op tafel.

Evelyne Esveld, hoofd corporate communication TU Delft

We hebben twee keer een workshop gedaan onder leiding van Carin. De eerste keer was een teamsessie aan de hand van Insights. De tweede keer zijn we meer ingegaan op de samenwerking binnen het team en waar we naar toe willen ontwikkelen als team. Carin heeft hiervoor werkvormen bedacht en het proces begeleid waarbij ze mensen ruimte gaf, maar ook stimuleerde. We hebben door deze workshop nieuwe inzichten gekregen waardoor het team weer verder kan.

Miriam Nuijten, manager communicatie FMCVG, TU Delft

In juni 2016 heb ik als bestuurssecretaris aan een universiteit met mijn team van vijf secretaresses een Insights Discovery workshop gedaan onder de bezielende leiding van Carin Leenders. Een universiteit kenmerkt zich met een grote diversiteit aan activiteiten en organisatieculturen. Ook hadden mijn teamleden zeer diverse achtergronden en leeftijden. Om de collega’s meer tot een team te smeden zou inzicht in, en begrip voor elkaars aard en stijlen een mooi startpunt zijn. Door de uitstekende voorbereiding en begeleiding van de workshop door Carin hebben we als team ons vrij en veilig gevoeld om ons open te stellen naar elkaar. Dit heeft geleid tot een professionelere kijk op elkaars manier van werken en de basis gevormd van waaruit we ons team nog steeds sterker maken.

Olaf Voorwinde

I met Carin at a teambuilding conference which was organised by my work. I found Carin to be empathetic with a perceptive nature. Our team and myslef felt very at ease with Carin and were able to effectively work out several issues which had been causing stress and anxiety.

Member of one of the teams of the Avans School of International Studies

Op een ingewikkeld moment in mijn loopbaan heb ik een coachingstraject bij Carin gedaan. Ik had te maken met een nieuwe leidinggevende die mij veel minder ruimte gaf dan ik gewend was. Carin heeft mij geholpen om mijn gedrag in specifieke situaties te analyseren en daar patronen in te herkennen. Door actief te luisteren, goede (hulp)vragen  te stellen en door te vragen heeft Carin mij andere stijlen gedragingen laten ontdekken die meer effectief waren. Carin’s coachingsstijl vond ik erg prettig – open en warm terwijl ze toch wist door te dringen tot essentiële en soms confronterende kwesties. Ze wist deze goed te adresseren en kwam vaak met hele verrassende oplossingen en mogelijkheden. Het coachingsdoel hebben we toen gehaald en nog steeds heb ik baat bij wat ik in het traject met haar heb geleerd.

Erica Radelaar