Teamontwikkeling & bedrijfsuitjes

Wil je met je team werken aan professionalisering, doelen helder krijgen en een betere samenwerking? We kunnen in overleg een passend ontwikkeltraject vormgeven waarin de thema’s aan bod komen die voor jullie van belang zijn. Afhankelijk van de ontwikkelpunten die aan bod moeten komen kan dit traject 2 tot ongeveer 6 modules omvatten. Vaak wordt gestart met een module Insights Discovery, waarin handvatten worden aangereikt die in het hele traject toegepast kunnen worden.

Of wil je een teamdag organiseren die naast de inhoud ook speelsere activiteiten bevat?Shintai kan in samenwerking met  DESURFSCHOOL.NL, FORT 1881  en Leuk & Zo aan diverse soorten teamdagen invulling geven. De dag kan uit verschillende elementen opgebouwd worden afhankelijk van jullie wensen. Een dagdeel wordt besteed aan een workshop waarin het team centraal staat. Je leert elkaar beter kennen en krijgt handvatten aangereikt voor een betere samenwerking en onderlinge afstemming. In deze workshop wordt gewerkt met Insights Discovery, een programma dat deelnemers inzicht geeft in hun persoonlijk voorkeursgedrag en dat van hun

Dit dagdeel kan aangevuld worden met verschillende activiteiten:

  • Beach challenge p het strand bij DESURFSCHOOL.NL.
  • Surfles bij DESURFSCHOOL.NL waarbij je kunt leren surfen, suppen, bodyboarden enz.
  • Fort-game in de tuin (of binnen de muren bij slecht weer) van FORT 1881
  • Bezoek aan het Museum FORT 1881, een champagne- of wijnproeverij bij FORT 1881
  • Creatieve workshop door Leuk & Zo
  • Teamschilderworkshop waarbij het team van zichzelf een beeld creëert

De locaties waar wij de teamdagen en bedrijfsuitjes vaak verzorgen zijn FORT 1881 in Hoek van Holland (gedurende het gehele jaar) en de strandlocatie van DESURFSCHOOL.NL. Zij verzorgen een heerlijke lunch en de dag kan er bijvoorbeeld afgesloten worden met een fantastische BBQ. In overleg kan ook voor een andere locatie gekozen worden..